Ми обираєм здоровий спосіб життя



Впродовж тижня, читачі ВМ ЦБС бібліотеки-філії№17 приймали участь у велнес-тренінгу "Ми обираєм здоровий спосіб життя".
Велнес (англ.Wellness - слово похідне від слів «fitness», концепція здорового способу життя, фізичного та ментального, правильне харчування, відмова від шкідливих звичок. На дитячому відділі представлена книжкова виставка з практичними рекомендаціями для батьків, секрети біології людського тіла, здатність організму долати голод, виснаженість і біль, здорове функціонування людського тіла.
 Руденко А.В. Ігри, і казки які лікують. - Х.: Вид.група "Основа", 2018. - 208 с.: іл.- (Серія "Для турботливих батьків").
Надзвичайні здібності людини. - Харків: Промінь, 2006. - 80 с.:іл. 
Макнер П. Тіло людини / П. Макнер; Пер. з англ. Н. Лавської. К. : Видавнича група КМ-БУКС, 2016. - 128 с. : іл.
На велнес-тренінгу діти прийняли участь у читанні притчі про невдаху-лісоруба, дали відповідь на запитання : Чи варто людям витрачати час на здоровий спосіб життя? 
Створили аплікацію "Промені сонця", на якій діти самостійно підбирали вислови з умовами підтримання здорового способу життя. Малювали розмальовки "Замалюй, скільки склянок води на день ти п'єш зазвичай", "Чим довше мити руки,тим більше чистих бульбашок", грали у ігри,  у яких легко грати будь-де: "Гра з їжею", "Барометр емоцій", руханка "Вітерець"( виконав  постійний читач Швора Олег - 7 років).















Коментарі