Поетичний вечір мистецького проекту #Під_спалахи_сирен_та_блискавиць





    У неділю, 7 травня у бібліотеці-філії № 13 Анастасія Дворницька та  Леонід Борозєнцев провели поетичний вечір у рамках літературно-мистецького проекту "Під спалахи сирен та блискавиць" .

    Страшні реалії сьогодення спонукають бути підтримкою та надійним захистом один для одного. Кожен здатен зробити свій невід'ємний вклад у спільне майбутнє. Ми створюємо простір культурного фронту, де слово є елементом боротьби. Знаємо, як об'єднати людей. Вміємо сказати про головне. Вчимось висловлювати думки та ділитись почуттями.

    Близько двадцяти творчих людей завітали на вчорашній захід. Серед гостей -- вже знайомі особистості, а також нові обличчя. Всіх було почуто, кожному аплодували. Вдячні всім за виступ, за емоції, за участь.Вже за звичним сценарієм, учасники парами декламували поезію. 

    Інколи теми співпадали та перегукувались між собою. Крім віршів, була і музика, були й нові авторські виступи. Музика і слово -- найкраще поєднання. Приємно, що люди прагнуть долучатись, знайомитись, оцінювати свої сили.

    Сучасна поезія вирізняється широтою своєї тематики, багатством образів, актуальним лексичним наповненням. Це той пласт літературного доробку, який є і залишатиметься специфічним. Ми всі розуміємо, як важливо обмінюватись переживаннями, створювати нове й вічне. Автори орудують словом, доєднуються до кола однодумців, пишуть про життєве, неминуче, болюче.




Коментарі