Час читати


Друзі, наприкінці березня традиційно проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Це найбільше книжкове свято року! Щодня упродовж тижня у бібліотеці влаштовано безліч книжкових подій: майстер-класів, книжкових виставок та інших бібліотечних заходів. Відкриття Тижня дитячого читання розпочався 25 березня літературним футболом «Спортивні змагання для дружнього читання». Усі бажаючі незалежно від віку мали змогу ознайомитись з книжковою виставкою «Час читати», а діти разом з батьками мали можливість прийняти участь в голосних читаннях.
Міжнародний день дитячої книги - свято, встановлене з ініціативи та за ухвалою Міжнародної ради дитячої книги. Відзначається щороку (починаючи з 1967) 2 квітня - в день народження великого казкаря Ганса Крістіана Андерсена. Цим підкреслюється надзвичайно важлива роль дитячої книги. Зазвичай до цього дня у багатьох країнах приурочують проведення тижня дитячої та юнацької книги. Проводять ранки, конкурси, виставки, конференції і фестивалі, присвячені найкращим книгам світу.





Під час читання позитивні емоції отримали всі наші відвідувачі. Дорослі і діти, бажаємо щоб книги стали вашими друзями! Адже в хороших книгах ми знаходимо відповіді на багато питань, з книгою ми думаємо, мріємо, відпочиваємо душею. Раді бачити вас у нашій бібліотеці.

Коментарі