Вода знайома та загадкова

 


22 березня - день, коли світу нагадують про важливість розумного використання водних ресурсів. (Всесвітній день водних ресурсів)
Лише 3% водних ресурсів на планеті становить прісна вода, і 1% прісної води є придатним для пиття. Сьогодні особливо гостро постала проблема забруднення і виснаження водних об'єктів. Пам'ятний день встановлений для того, щоб нагадати про важливість водного ресурсу в житті людства. До свята публікуються результати наукових відкриттів і досліджень, проводяться семінари, конференції, відкриті лекції.
В бібліотеці-філії №17 користувачі прийняли участь у клубі веселих і начитаних "Вода знайома і загадкова". Щоб привернути увагу до теми водних ресурсів та нагадати, як важливо зберігати воду, в дитячій читальній залі розташована книжкова виставка, діти прийняли участь у конкурсі малюнку, а учасники клубу веселих і начитаних провели досліди, під час яких, спостерігали за змінами стану води. На завершення заходу родзинкою програми був фокус-покус "Магічна вода."


Конкурс малюнків "Вода знайома та загадкова"








Стани води: замороження, танення, випаровування, конденсація
👍





💧💧💧

👍



💧💦

Вода — це рідина, яка має свої властивості. Вона текуча, не має власної форми (набуває форму об'єкта, в який її наливають), прозора, безбарвна, без запаху та смаку.


загадка про дощ


Фокус-покус "Магічна вода"



☀☁🌊🌎😉📚






































Коментарі