«Красномовно зізнаємось у коханні» Міжнародний день рідної мови та День закоханих

 «Красномовно зізнаємось у коханні»

Міжнародний день рідної мови та День закоханих

    18 лютого в рамках юнацького клубу «Читаю, вивчаю українською» відбулась чергова зустріч за межами бібліотеки. Вдруге у ній взяли участь учні Приватної дитиноцентрованої школи HubSchool, цього разу — дев’ятикласники.

    Метою клубу перш за все є розвиток та вдосконалення знань з української мови, безпосереднє їх використання у повсягденному та майбутньому професійному житті дітей.

    Завідувач бібліотеки-філії 17 Анастасія Дворницька разом з колегами Леонідом Борозєнцевим та Валентиною Грабарівською провели цікаву інтерактивну годину під назвою «Красномовно зізнаємось у коханні», яка була приурочена до дня святого Валентина та рідної мови. Основною темою заняття було кохання, мова та мовлення. Увагу учнів було зосереджено на історії свят, їх побутуванні в сучасних реаліях, а також значимість у важкому сьогоденні.






    Бібліотекарі розповіли про можливості сучасних бібліотек, розгалуженість фонду та книжкові цікавинки. Впродовж зустрічі на екрані було представлено презентацію, а паралельно проведено мовний інтерактив. Година пройшла цікаво, насичено, успішно.

Фото © Леонід Борозєнцев




Коментарі