Всьому початок є любов

 


Кохання – найзагадковіше з усіх людських почуттів, яке окриляє, дає сили і натхнення, радість і захоплення. Кохання – це святе почуття, яке заслуговує на свій день, на своє свято. І ось таке свято є 14 лютого - День святого Валентина. Цього дня навіть повітря сповнене любов’ю. Амури поспішають поєднати пари, почуття яких перевірені часом та допомагають зустрітись половинкам, які загубились. Адже саме кохання здатне розтопити кригу в серці й подарувати відчуття весни.

Кохання – це одвічна тема поезії, музики, сенс повноцінного людського життя. Воно надихало поетів і художників, музикантів і скульпторів на створення безсмертних шедеврів. І, якби поставити собі за мету прочитати все, що написано про нього, людині не вистачило б цілого життя. Не випадково існує багато чарівних легенд, обрядів, ритуалів, заснованих на цьому прекрасному почутті.



Після знайомства з красивими історіями кохання діти взяли участь у акції "Валентинка читацьких симпатій". На листівках у вигляді сердечок вони писали назву улюбленої книги та опускали її до " Скарбнички читацьких симпатій".






Фокус "Кулька Love is"




Співробітники бібліотеки вітали всіх закоханих і всіх, хто тільки в очікуванні любові.
Бажаємо всім, щоб у житті завжди поряд була любов до матері і батька, до землі, любов одне до одного. Адже любов - це та сила, яка рухає світом і людиною.




Коментарі