Якби тварини вміли говорити


 Якщо ви зазирнете у скарбничку бібліотечних заходів, то неодмінно знайдете багато цікавого. Розмаїття культурного життя бібліотечної родини вражає своєю цікавістю, багатством та креативністю.

До Всесвітнього дня домашніх тварин, у бібліотеці проведено живу виставку «Якби тварини вміли говорити.» Виставка домашніх тварин мала своє неповторне емоційне забарвлення. Отож впродовж місяця, читачі відвідували бібліотеку разом із своїми домашніми улюбленцями. І не дарма, адже зустріч з нашими меншими друзями завжди додає позитиву та радості. Господарі мали чудову нагоду похизуватися своїми чотирилапими друзями та розповісти про них багато цікавих історій. Користувачі із великим задоволенням розповідали про своїх улюбленців, про їхні звички.


                  




Жива виставка справила незабутнє враження на присутніх, адже кожен із відповідальністю поставився до представлення своїх улюбленців і підготував цікаву розповідь про їхнє життя.Щиро дякуємо усім присутнім на живі виставці, за «море» позитивних емоцій та чудовий настрій!










Коментарі