Бібліотека в кадрі


Протягом вересня бібліотека-філія №17 неодноразово потрапляла у публічний медіапростір соціальних мереж Іnstagram і Facebook. Читачі книгозбірні із задоволенням використовують  абонемент дитячого та дорослого відділу як локації для фотосесій та відеозйомок.


Справжнім сюрпризом стало вітання з нагоди Всесвітнього дня бібліотек від порталу  moemisto_vinnytsia на сторінці Іnstagram. Цікаві відеоакценти дитячого відділу книгозбірні   потрапили  на афішу новин міста.


Маленька читачка дитячого відділу й активна учасниця Студії дозвілля та розвитку "Успіх" Вікторія Бєлкіна у своєму відео "За що я люблю рідне місто" розповіла, що бібліотека в її списку посідає дуже важливе місце...

 

У дописі КЗ Видавничого дому "Моя Вінниччина" в  інтерв'ю її очільника Михайла Каменюка 17 філія згадується як одна з найсучасніших бібліотек міста. 


Радіємо, що  бібліотека залишається для громадськості місцем цікавих зустрічей, знайомств, спілкування й пізнання як для дорослих так і для дітей. Очікуємо на нові відео, які з задоволенням публікуватимемо й поширюватимемо на своїх сторінках.

Коментарі