Побачення з талантом




На початку червня в Україні відзначають День журналіста - професійне свято українських журналістів та всіх, хто працює у сфері медіа. На наше прохання провести зустріч із дітьми у межах проєкту «Профі-fest» відгукнулась журналістка редакції RIA і 20 хвилин Наталія КОРПАН.


Наталія розповіла про власний досвід у професійній сфері – як прийшла у фах, де навчалась, як влаштовувалась на роботу, окреслила можливості постійного особистісного зростання та розкрила спектр ризиків, які виникають у ході роботи. Низку спеціальних питань для обговорення було підготовлено гостею у вигляді презентації.


За жвавою розмовою у тісному колі активної молоді, людей які надзвичайно переймаються інформацією, було створено фоторамку, яка відображала сучасні інформканали, з якиих ми черпаємо оперативні сповіщення про розвиток подій та новин.


Щира і невимушена розмова була забарвлена позитивними емоціями та прикрашена посмішками, всі були оптимістично налаштовані і, відтак, активно комунікували. 


Для найактивнішої учасниці Наталія підготувала сюрприз - кружку з логотипом редакції. Зі слів переможниці ми дізнались про її найзаповітнішу мрію стати журналісткою, а спілкування з Наталею дало усвідомлення того, що вона не помилилася у своєму виборі.


Дякуємо пані Наталії за цікаву та змістовну зустріч. Бажаємо повної реалізації у своїй галузі, затребуваних матеріалів, цікавих проєктів та щирої уваги небайдужого оточення!


А молодь, що перебуває у пошуках самовизначення запрошуємо до бібліотеки ознайомитися із добіркою літератури, що сприятиме підготовці до усвідомленого вибору власної освітньої траєкторії та майбутньої професійної діяльності.






Коментарі