Мій татусь найкращий в світі


18 червня у рамках традиційного проекту «Мистецькі вихідні» за інформаційної підтримки гуманітарного хабу «Я - Маріуполь» творчий простір Центральної міської бібліотеки для дітей і юнацтва став місцем сімейного відпочинку для активних читачів книгозбірні та родин переселенців із Маріуполя.


Оскільки День батька відзначається в Україні та більшості країн світу у третю неділю червня творчий захід називався «Мій татусь найкращий в світі». Діти дізналися історію свята, зіграли інтерактивну вікторину на платформі онлайн-сервісу Kahoot і виготовили вітальну листівку для найрідніших татусів.

Організатори події подбали, щоб батькам було приємно проводити час із дітьми. Окрім чудового дозвіллєвого дворику на території бібліотеки на гостей чекав сюрприз від волонтерів –  смачна піца та корисні напої.


Вітаємо всіх татусів зі святом, будьте бадьорі та повні сил, залишаючись надійною підтримкою та опорою для своїх улюблених дітей. Сподіваємось, що спільний вікенд у бібліотеці стане найкращим видом родинного відпочинку!

Коментарі