Бібліотечний коворкінг

 

Сучасна бібліотека має бути привабливою для читачів. Руйнуємо стереотипи тих, хто їх не відвідує та не має уявлення, які послуги можна отримати в сучасній книгозбірні.

Одне з призначень бібліотеки в суспільстві бути місцем для навчання, особистісного й фахового розвитку для кожного, хто має в цьому потребу. Запрошуємо до бібліотечного коворкінгу робочого простору з комп'ютерами та WI-FI зв'язком для самостійної роботи.

Відвідувачі коворкінгу мають можливість працювати, вчитися, користуватися Інтернетом, проводити тренінги, майстер-класи, влаштовувати різні соціальні й культурні заходи. Щоб потрапити до коворкінг-центру, слід стати користувачем книгозбірні, а внутрішньо переміщені особи можуть записатися безкоштовно.


Для багатьох мешканців мікрорайону «Академічний», бібліотека стала не тільки місцем, де можна взяти книжку та познайомитись з українською культурою,  це громадський простір, який обєднує людей різного віку та професій для спілкування й співпраці. Приєднуйтесь до нас, приходьте  із родиною та друзями. Чекаємо на Вас!!!




Коментарі