Під спалахи сирен та блискавиць (відеопоезія, 3 частина)

        Ось і настав травень місяць. Але він далеко не такий, до якого звикли ми та наші близькі, родичі та далекі знайомі, нарешті, діти. Третій місяць війни в Україні. Він розпочався з православного Великодня, натомість святкові дні відбувалися в умовах безупинного і кривавого збройного протистояння на багатьох територіях нашої держави. 

        Коли закінчиться війна — питання поки що відкрите і досить непросте, але ми твердо віримо у перемогу, у силу української армії та незламність нашого народу. Третій місяць війни, вочевидь, пройде під знаком цього протистояння.  Кожен із нас вносить свій вирішальний вклад у світле майбутнє Батьківщини. Ми маємо залишатись відповідальними, сильними та мужніми, що б там не сталось!

            Свої вірші читає Тетяна Шкурак учасниця мистецького проекту #Під_спалахи_сирен_та_блискавиць, який було започатковано у Вінниці на початку війни на підтримку ініціативи МКІП та Держмистецтв закладом культури "Вінницька міська централізована бібліотечна система" за участю творчої групи «Кофе-Баттл».

Публікацію підготували
бібліотекарі філій №17, №6
©️
Анастасія Дворницька, Леонид Борозенцев
Фото, відео ©️ Максим Краснопір

 

 

Коментарі